Openingstijden

Dinsdag t/m Zondag | 14.00 tot 22.00 uur
072 - 512 93 77 |
info@devrolijkepater.nl

Over "Restaurant De Vrolijke Pater"

Aan de rand van het centrum vind U het enige Belgische restaurant van Alkmaar en verre omstreken. Hier bestaat de originele Vlaamse gemoedelijkheid en de onmiskenbare bourgondische gastvrijheid!

 

Belgen gaan graag ‘op restaurant’ en de kwaliteit van het eten speelt daarbij een belangrijke rol. Want de Belg tafelt het liefst uitbundig, geniet van de plezante reuring en de rijke smaken. Omdat seizoensproducten uit eigen regio in de Belgische keuken centraal staan is er altijd een gevarieerd en divers aanbod: onder andere verse vis uit de Noord-Zee, groenten uit het ganse land, heerlijk mals rundvlees van West-Vlaanderen en natuurlijk de befaamde hammen uit de Limburgse Ardennen.

Ook ontbreken specialiteiten als ambachtelijke abdijkazen, Brusselse wafels en de wereldberoemde chocolademousse natuurlijk niet.

De Vrolijke Pater combineert tal van deze heerlijkheden op de eigentijdse menukaart. Speciaal hieraan is dat elk gerecht is voorzien van een wijn én een biersuggestie. En voor de kenners of avonturiers hebben we een uitgebreide bierkaart met wel meer dan 60 soorten streek-, abdij- en trappisten-bieren.

Wees welkom en ervaar de Bourgondische manier van genieten: uit eten in een sfeervolle ambiance waarbij U zich even in België zal wanen.

De Vrolijke Pater… Een Belgische beleving in Alkmaar! geopend op woensdag t/m zondag

Moekes Pannenkoeken

Moekes Pannenkoeken

Neem ook eens een kijkje bij Restaurant Moeke!

Ga naar boven