Take - Away menu kaart

(bezorgen doen we natuurlijk ook ...gratis)

 

 

Voorgerechten    8,50

 Carpaccio van gerookte biefstuk met truffel mayonaise ,rucola en snippers van oude Beemster kaas   

 Brugse Beenham met Gentse honing /mosterd saus met een kleine tomaat/komkommer salade en uienmarmelade  

 Cocktailvan schotse zalm, Hollandse garnaaltjes en gerookte forel met héérlijke eiersalade en cocktailsaus

 

Soepen     4,95

Vlaamse uiensoep; krachtige volle verse soep van veel uien, thijm en laulier, lekker met knoflook/kaas croutons   

Gentse Mosterd soep met prei ringetjes en uitgebakken spekjes

 

Hoofdgerechten  15,50

  gebraden varkenshaas medaillons  

  omwikkeld met zeeuws speck en gebraden in roomboter geserveerd met mosterdsaus en kruimig gebakken aardappeltjes

  Johannes de Doper

  Boerderijkipfilet, varkenshaas en kogelbiefstuk van de grill met een gepofte tomaat en aardappelsalade met partjes scharrelei

  Vlaamse runder stoverij             

  Van 1e klas rundsvlees met uien, donkerbier en peperkoek! Geserveerd met rode kool en verse aardappelpuree.    

  Rolletjes zalm en kabeljauw uit de oven    

 op roergebakken groente van het seizoen met een witte wijn/dille saus en  gebakken noedels met jonge prei 

  Vegetarische Quiche lorraine   

 Gevuld met verse groenten, nootjes en vegetarisch gehakt ,afgebakken met geraspte kaas; lekker met een gepofte aardappel en creme fraiche

alle gerechten worden geserveerd zoals beschreven dus inclusief een groente of salade garnituur én een aardappel garnituur/bereiding!

 u kunt natuurlijk altijd kiezen voor iets extra :

Vlaamse frieten met mayonaise   3.95

groente vann het seizoen             3,95

                                                                

 

 

 

Desserts    4,75

  Chocolate brownie delight   

  met chocolademousse, blokjes karamel en mini marshmallows   

  Tiramisu van zoete mascarpone, appel en kaneel   

  met appel/rozijnenconfituur, lange vingers en chocolade stokjes

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------